• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 299
  • Last Modified:

Search not working in OWA 2010

dear
suddenly search option doesn't work on OWA 2010 , gives me ( the action couldn't be completed )

please advise
0
Alkannetworks
Asked:
Alkannetworks
1 Solution
 
strivoliCommented:
Does that happen on different mailboxes and using different browsers?
0
 
Pradeep VIshwakarmaCommented:
If the issue persists, please refer to the following suggestions

1. Stop the Microsoft Exchange Search Indexer and the Microsoft Search (Exchange) services
2. Click Start, and then click Run.
3. In the Open text box, type Installer , and then click OK.
4. Right-click the Name column header, and then click More..
5. Select Subject and Click OK
6. Search through the Subject field until you find "Microsoft Full Text Indexing Engine for Exchange Setup v8.x.xxx.x". The x's denote what version is installed on the server.
7. Right-click the cached Windows Installer file that has the "Microsoft Full Text Indexing Engine for Exchange Setup v8.x.xxx.x" subject, and then click Uninstall.
8. After the uninstall process has completed, quit the Installer.
9. Run msiexec /i msfte.msi TARGETDIR="c:\Program Files\Microsoft\Exchange Server" .The TargetDir can change, but this is the default one, change it to whatever you are using. MSFTE.msi will add the "\Bin" to the path. After this completes make sure Microsoft.Exchange.Search.ExSearch.exe and msfte.dll are in the same folder. MSFTE.MSI can be found on the Exchange 2007 Setup CD (file:///\\\\Setup\\ServerRoles\\Mailbox) directory
10. Start Microsoft Exchange Search Indexer and the Microsoft Search (Exchange) services.

Hope this helps. Thanks,
0
 
Sushil SonawaneCommented:
Make sure your exchange server updates with latest service pack. After upgrade your exchange server still issue not resolve then refer below link for further troubleshoot the issue.


http://social.technet.microsoft.com/Forums/exchange/en-US/ddad5deb-327c-48e0-8a3a-7687cd551bbb/exch2010-sp1-cannot-search?forum=exchange2010


http://www.bostonitpro.com/KnowledgeBase-Links-Articles/OWA-Search-does-not-work-Exchange-2010-SP1-SP2.html
0
Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 
AlkannetworksAuthor Commented:
My Excahnge Server 2010 version is ( 14.3) build 123.4
is this last update or what
0
 
Md. MojahidCommented:
You’ve also tried using the ResetSearchIndex.ps1
(http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa995966(EXCHG.80).aspx
0
 
AlkannetworksAuthor Commented:
it works excellent with me
thanks
0

Featured Post

Creating Active Directory Users from a Text File

If your organization has a need to mass-create AD user accounts, watch this video to see how its done without the need for scripting or other unnecessary complexities.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now