Solved

E-Mail to Specific Domain Not Working

Posted on 2014-02-09
7
212 Views
Last Modified: 2014-11-05
Hello,

I am having a problem sending e-mail to one specific domain. All of my e-mail goes out just fine except for this one domain. I can receive e-mails just fine, but sending bounces back.

The strange thing about the bounce backs is that the e-mail doesn't indicate any error that I would normally recognize - such as bad gateway, SPAM rejection, etc. The bounced e-mail does indicate that it is attempting the delivery 98-100 times.

My sending server is located in house, it is a Novell GroupWise Internet Agent, version 8.0.3.

If anyone has any ideas, or a push in the right direction of where to look for answers, that'd be great.

Thanks!!
0
Comment
Question by:jstonend
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
  • 3
7 Comments
 
LVL 5

Expert Comment

by:Martin Tarlink
ID: 39846524
Do you have GWAVA,  GWIA working on your server?
Look there maybe that domain was added to black list.
0
 

Author Comment

by:jstonend
ID: 39848982
No GWAVA, used to, but not anymore.
0
 
LVL 5

Expert Comment

by:Martin Tarlink
ID: 39849004
OK, go to Novell console and open GW logs, and send an email to that domain, and see what respond you will get.
0
Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 

Author Comment

by:jstonend
ID: 39849033
The GWIA log shows 501 Syntax Error (must've missed that before) - but I'm not sure what could be causing the problem.
0
 
LVL 5

Expert Comment

by:Martin Tarlink
ID: 39849037
I have dropped GW last year and I moved to Google email :) but remember GWIA was a pain sometimes.
Look on Novell forum for that error, but first I will recommend look over GWIA spam list, it is probably sitting there as SPAM
0
 

Author Comment

by:jstonend
ID: 39849118
So the log is showing: Send Failure: 501 Syntax

The thing is that e-mailing this domain worked fine up until about 6 weeks ago when it suddenly stopped working.

Every time I google this problem, it thinks I'm talking about receiving e-mail, but I can receive from this domain without a problem, its just sending.

I've turned on verbose logging and hopefully that can shed some light.
0
 
LVL 5

Accepted Solution

by:
Martin Tarlink earned 500 total points
ID: 39849133
Hmmm, maybe call them because your domain could be blocked by theirs spam filter.
0

Featured Post

Salesforce Has Never Been Easier

Improve and reinforce salesforce training & adoption using WalkMe's digital adoption platform. Start saving on costly employee training by creating fast intuitive Walk-Thrus for Salesforce. Claim your Free Account Now

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Local Continuous Replication is a cost effective and quick way of backing up Exchange server data. The following article describes the steps required to configure Local Continuous Replication. Also, the article tells you how to restore from a backup…
As tax season makes its return, so does the increase in cyber crime and tax refund phishing that comes with it
In this video we show how to create a Contact in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Recipients >> Contact ta…
This tutorial gives a high-level tour of the interface of Marketo (a marketing automation tool to help businesses track and engage prospective customers and drive them to purchase). You will see the main areas including Marketing Activities, Design …

632 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question