Trying to pass a report link through to an email

I have a report that has two parameters: Client_Code and Client_EngCode.
I imported an image and made it's action a link to open an email with the send to, cc to, subject and body text.  It's all working great except that they want to have a link back to the report so when my boss asks someone a question about a budget it brings up that report for that project for the project manager.  It keeps producing a line of text that is half a link and half not a link and I can't figure out how to get it to pass properly.

link resultexpresion for the action of the image
If anyone can help figure out how to get it to display properly, or if there is a better method, please reply!  All help is greatly appreciated!!!!
Who is Participating?
Kishan ZunjareConnect With a Mentor Sr. Software EngineerCommented:
I think issue is because of there is space in URL, if you could any how remove space and try once again.
HSI_guelphAuthor Commented:
I've printed the result out on the report and no spaces are showing up.  I've used trims and added a replace to the entire link but it's not working.  I'm thinking it might have to do with the & because that is where it seems to stop and the &body and &subject tags are where the subject is taken from the link and put into the subject line (same with body).  I need to look up how to make the html read the & as not code but as part of the &body part.  Time to google!

Nope didn't work.  I thought it might be the & since the text cuts off right before the first &.  Unless the backslash is not the character to make it take the next character as it is and not a program key.

Ancii isn't working either :(
HSI_guelphConnect With a Mentor Author Commented:
@Kishanzunjare - I think you are right.  There is no spaces in the code and I'm representing the spaces with %20 but when converted it breaks link at the first space in the report URL.  Unfortunately I can't change the name of the folder or report so I'll have to find a way to work around that.
HSI_guelphAuthor Commented:
No solution found but helped figure out why it wasn't working.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.