Wordpress Plugin not working (visual composer)

Hi guys,

I'm building a commercial wordpress theme and I'm using a plugin (Visual Composer) for content. Plugin runs fine on other themes (i tested on twenty twelve default theme) but on my theme there seems to be a problem. All animated elements (like pie chart, progress bars, carousels) are not working.
Here's a link with the example: http://highgradelab.com/themes/attractor/layouts/ebook-landingpage/ There are two pie charts and two sets of progress bars on this page.

Here's the same configuration on the twenty twelve theme: http://highgradelab.com/sandbox/?page_id=109 This is how it should look.

I've already tried asking on the plugin developer support forum, but since the problem is within my website and not on their plugin, there is nothing much they can do.

I tried disabling all the plugins, removed Bootstrap, removed animate.css, all js and still no success. As far as I can tell, the problem appears within elements that include animations.

Any suggestions for this would be much appreciated.

Thanks a lot,
Gabriel
highgradelabAsked:
Who is Participating?
 
Peter HartConnect With a Mentor Commented:
well in my Safari on my iMac both pages   look the same  - well the pie charts and the bars
one has images in the background.

what animations are they suppose to do?
0
 
highgradelabAuthor Commented:
I found the problem, it was something related to a security script that removed wordpress version. Visual composer was checking the version and if none was found, the script stopped running.

Thank you for your help.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.