OWA 2013 asking for password

Dear All,

I have exchange 2013 environment, OWA published to outside using TMG, the authentication configuration for OWA virtual directory as the following:

q
Now when any user try to access OWA from internal computer joined to domain, it's ask for username and password.

Is there any way to configure OWA to not ask for username and password from internal users? provide SSO?

thanks
RhalaAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Lior KarasentiCommented:
Try to add OWA URL to one of the Internet Explorer security zones where automatic login is enabled, Trusted or Intranet zones will do
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
RhalaAuthor Commented:
i put the OWA link in my trusted site in IE, but it's the same, asking for username and password.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.