Blackberry 10 policies not applying...

Okay, looks like there is a bug?

My new q5 device has the correct policy applied but the software side of things are not showing as applied.

Ideas?
Policy.jpg
applied.jpg
LVL 1
CHI-LTDAsked:
Who is Participating?
 
Rodney BarnhardtServer AdministratorCommented:
The latest server version is 10.2.1. Since that is the same as the device, maybe that would solve the problem for you. It was just released last month.

http://docs.blackberry.com/en/admin/subcategories/?userType=2&category=BlackBerry+Enterprise+Service+10&subCategory=BlackBerry+Enterprise+Service+10
0
 
Rodney BarnhardtServer AdministratorCommented:
Is this the only device where the policy is not applying correctly?

Do you have your BAS set under reconcile multiple IT polices set to "Apply one IT policy - Ranking"? If so, there is a known issue with this setting: http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/viewdocument.do?externalId=KB33768&sliceId=2&cmd=displayKC&docType=kc&noCount=true&ViewedDocsListHelper=com.kanisa.apps.common.BaseViewedDocsListHelperImpl
0
 
CHI-LTDAuthor Commented:
i only have the one device enrolled.  i have also wiped and retried.

We only have 2x user groups with one policy for each group.

The config is:       
Resolve multiple IT policies      
Method to reconcile multiple IT policies:      Apply multiple IT policies - Reconcile conflicts

And it wont let me change it!
0
Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

 
BlackBerryLinks_comCommented:
You need the latest Device software. Please give the device OS version and your BES 10 version, to investigate this.

Great Bob
0
 
CHI-LTDAuthor Commented:
Device: 10.2.1.1925
Server: 10.2.0.17
0
 
CHI-LTDAuthor Commented:
update?
0
 
Rodney BarnhardtServer AdministratorCommented:
Sorry, I do not have any Q5's to test with nor have any experience on these devices. One thing I did find was to check to make sure there is enough free space since it looks like you are referring to software you are pushing via policy. These do not appear to have as much memory as the Z10 and Q10.
0
 
CHI-LTDAuthor Commented:
ok, whats the latest server version?
0
 
CHI-LTDAuthor Commented:
That version actually failed to install and broke the software and i had to restore a backup..

Will test it.
0
 
CHI-LTDAuthor Commented:
guess we will have to try 10.2.1 again..
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.