VNX5300 Unified System Initialization

Hi Team,

Have to reinitialize a used VNX5300 Unified Storage. Could you please help me with the step by step procedure.

Have been able to reinstall the CS but gets stuck way throught the configuration.

Have rechecked the cabling aspect and all looks well

Am using VIA verson 7.0.54 and OE version 7.0.54

Can ping the CS ip from my local client but the VIA or the USM Intialization Wizard cant discover the VNX.

Cant fix the SP B Ip address, see image attached.

Very urgent please.
andersonedouardAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

andersonedouardAuthor Commented:
Screen Shot
0
TeeshirtCommented:
Is the VNX direct from EMC or through a partner (Cisco) ?

K
0
andersonedouardAuthor Commented:
Through an EMC partner (BULL)
0
Big Business Goals? Which KPIs Will Help You

The most successful MSPs rely on metrics – known as key performance indicators (KPIs) – for making informed decisions that help their businesses thrive, rather than just survive. This eBook provides an overview of the most important KPIs used by top MSPs.

TeeshirtCommented:
Can you re upload the screenshot, I cannot see anything attached..

K
0
andersonedouardAuthor Commented:
Screen shot reuploaded.
Cable-probleme.png
0
Duncan MeyersCommented:
Go to http://10.10.4.233/setup (assuming this is SPB) and confirm that the IP address, mask, gateway and Peer IP address (Peer IP is the address of  SPA) is set correctly and then repeat for SPA. FOr SPA, the Peer IP will be the address of SPB.
0
andersonedouardAuthor Commented:
Ok thanks for the feed backup. will have to do that when i get on site today. Will get you informed during the day.
0
andersonedouardAuthor Commented:
Nothing happened http://10.10.4.233/setup
0
Duncan MeyersCommented:
Try https://<IP address of SPA/B>
0
andersonedouardAuthor Commented:
I have been able to refix the internal IP's on the SP's.

I started a new nas code installation but face a new issue:

 EMC NAS PXE-BOOT Setup
        ==========================================
            Stopping PXE Services...
A valid partition exists on LUN 0. Performing a fresh install would result in loss of system data. If you are sure you want to perform a fresh install,you must zero out LUN 0 and try again. Exiting install...
Type 'C' to continue:

Actually dont know how to zero the LUN0 if you could help at this point for a new installation to take place.
0
Duncan MeyersCommented:
The EMC support KB article you need is here: https://support.emc.com/kb/14317 

It steps you through exactly how to reset a VNX5300 to factory default, ready for Installation Assistant to be run.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Storage

From novice to tech pro — start learning today.