Solved

Symantec backup exec 2010 Job rate decreased by 3 times

Posted on 2014-03-07
8
678 Views
Last Modified: 2014-03-14
Dear Experts,
I have Symantec Backup exec 2010 version 13.0 installed as a media server. There are around 10 server's backup running through this server by deploying backup exec agent on all the servers. The backup for all the job is running properly with the same rate as before. But with this single server the job rate is decreased suddenly. The jobs runs very fine for 2 or 3 days but after this, at some alternate day again it will reduce the job rate. There is no change in network also. I have also disabled the antivirus on the problematic server.The backup is going to tape drive. Please advice.
Regards,
0
Comment
Question by:ibu1
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 6
  • 2
8 Comments
 
LVL 42

Expert Comment

by:paulsolov
ID: 39915000
Check if anything if anything is running during this time.  If you have another job for instance going to the same media server that may be overlapping.
0
 
LVL 12

Author Comment

by:ibu1
ID: 39915467
Hi,
There is no extra process running during the backup time.
0
 
LVL 42

Expert Comment

by:paulsolov
ID: 39915470
When the jobs completes is there a particular volume or agent based backup that's slow like exchange, sql, etc..
0
Revamp Your Training Process

Drastically shorten your training time with WalkMe's advanced online training solution that Guides your trainees to action.

 
LVL 12

Author Comment

by:ibu1
ID: 39915491
I did not understand your comment.
0
 
LVL 12

Author Comment

by:ibu1
ID: 39915497
May be the snapshot will give u more idea.
job-rate.JPG
0
 
LVL 12

Author Comment

by:ibu1
ID: 39916911
It seems that the job is slow for all backup. I will start new question.
0
 
LVL 12

Accepted Solution

by:
ibu1 earned 0 total points
ID: 39916966
The job was reducing because of major changes in SAN switch configuration. Since it was done without my notice, I could not able to trace out myself.
0
 
LVL 12

Author Closing Comment

by:ibu1
ID: 39928707
Solved myself.
0

Featured Post

Get 15 Days FREE Full-Featured Trial

Benefit from a mission critical IT monitoring with Monitis Premium or get it FREE for your entry level monitoring needs.
-Over 200,000 users
-More than 300,000 websites monitored
-Used in 197 countries
-Recommended by 98% of users

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Microsoft will be releasing the Windows 10 Creators Update in just a matter of weeks. Are you prepared? Follow these steps to ensure everything goes smoothly and you don't lose valuable data on your PC.
This article provides a convenient collection of links to Microsoft provided Security Patches for operating systems that have reached their End of Life support cycle. Included operating systems covered by this article are Windows XP,  Windows Server…
This tutorial will walk an individual through setting the global and backup job media overwrite and protection periods in Backup Exec 2012. Log onto the Backup Exec Central Administration Server. Examine the services. If all or most of them are stop…
Two types of users will appreciate AOMEI Backupper Pro: 1 - Those with PCIe drives (and haven't found cloning software that works on them). 2 - Those who want a fast clone of their boot drive (no re-boots needed) and it can clone your drive wh…

622 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question