anyconnect on cisco asa CSTP not enabled

I am on a cisco asa 5505 v 903
I am trying to get the cisco anyconnect working however whenever I try to vpn in I get the following error message:

"CSTP not enabled"
I have never seen that error message before I am having an issue finding a solution in my reasearch

below is my config


webvpn
 enable LAN
 anyconnect image disk0:/anyconnect-win-3.1.05152-k9.pkg 1
 anyconnect enable
 tunnel-group-list enable
group-policy SSLClientPolicy internal
group-policy SSClientPolicy internal
group-policy SSClientPolicy attributes
 vpn-tunnel-protocol ssl-client ssl-clientless
username xxxx password xxxxxx encrypted privilege 15
username xxxx attributes
 service-type remote-access
tunnel-group SSLClientGroup type remote-access
tunnel-group SSLClientGroup general-attributes
 address-pool SSLClientPool
 default-group-policy SSLClientPolicy
mmercaldiAsked:
Who is Participating?
 
mmercaldiAuthor Commented:
found the issue
I mistyped my own policy
group-policy SSLClientPolicy internal
group-policy SSClientPolicy internal
group-policy SSClientPolicy attributes

I fogot the L when I made the attributes
0
 
Netman66Commented:
This is a good resource to see how to set this up.

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/asa-5500-x-series-next-generation-firewalls/100918-asa8x-anyconnect-vpn-config.html

Not sure, but it appears you may have enabled it on the inside rather than outside.
0
 
Netman66Commented:
Good catch.  Read right over that too!
0
 
mmercaldiAuthor Commented:
it was my own mistake for mistyping the commands
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.