[2 days left] What’s wrong with your cloud strategy? Learn why multicloud solutions matter with Nimble Storage.Register Now

x
?
Solved

Repair Windows SBS 2011

Posted on 2014-03-13
6
Medium Priority
?
284 Views
Last Modified: 2014-06-08
Hi;

A HP ML110 running SBS 2011 configured with a Raid 1 Mirror suddenly went down, power was on but no video.

The mirror was manually broken, but attempts to boot the second drive in the array resulted in a blue screen. It booted to the first drive (Drive 0) but I cannot access any items on the start menu. If I click the start icon the menu comes up but none of the menu items respond. it is the same whether I use the keyboard or the mouse.

I can use the mouse on quick launch icons but then it windows does not open.

For example if I right click on the network icon I can select Network and Sharing Center, however the windows which opens stays blank.

The drive which blue screened is full accessible at this time.

Your suggestions would be appreciated.
0
Comment
Question by:mavcom
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
  • 2
6 Comments
 
LVL 22

Expert Comment

by:David Atkin
ID: 39926754
Do you have a backup?

My suggestion here would be to install new disks, create a new RAID1 and then restore from a backup.

If you don't do a restore then you may need to battle with file corruption.
0
 

Author Comment

by:mavcom
ID: 39966592
Hi

I reformatted and reinstalled the OS.
0
 

Author Comment

by:mavcom
ID: 39966593
I did not have a backup
0
Concerto's Cloud Advisory Services

Want to avoid the missteps to gaining all the benefits of the cloud? Learn more about the different assessment options from our Cloud Advisory team.

 
LVL 22

Expert Comment

by:David Atkin
ID: 39966638
Sorry to hear that.

Have you installed onto new disks or used the same disks?
0
 

Accepted Solution

by:
mavcom earned 0 total points
ID: 39988536
I had to do complete re-install and setup the domain again.
0
 

Author Closing Comment

by:mavcom
ID: 40120214
The solutions provided were not used.
0

Featured Post

How to Use the Help Bell

Need to boost the visibility of your question for solutions? Use the Experts Exchange Help Bell to confirm priority levels and contact subject-matter experts for question attention.  Check out this how-to article for more information.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Data center, now-a-days, is referred as the home of all the advanced technologies. In-fact, most of the businesses are now establishing their entire organizational structure around the IT capabilities.
Know what services you can and cannot, should and should not combine on your server.
In this video, Percona Director of Solution Engineering Jon Tobin discusses the function and features of Percona Server for MongoDB. How Percona can help Percona can help you determine if Percona Server for MongoDB is the right solution for …
In this video, Percona Solutions Engineer Barrett Chambers discusses some of the basic syntax differences between MySQL and MongoDB. To learn more check out our webinar on MongoDB administration for MySQL DBA: https://www.percona.com/resources/we…
Suggested Courses

656 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question