Want to win a PS4? Go Premium and enter to win our High-Tech Treats giveaway. Enter to Win

x
?
Solved

Exchange 2013 CU3 OWA LogOff problem using TMG

Posted on 2014-03-16
3
Medium Priority
?
1,835 Views
Last Modified: 2014-07-24
Hello All,

I have Exchange 2013 CU3 installed and i'm using TMG server for authentication. I am able to login through OWA but when i try to logoff it shows me message of "Close All your Browser Windows.." but OWA does not sign out.

On TMG, only Basic and NTLM authentication is supported. And in IIS Authentication for the OWA Virtual Directory is set to basic.
Can anyone please help me for TMG settings for exchange server 2013? Thankyou for the answers.

I already have seen these articles:

http://social.technet.microsoft.com/Forums/exchange/en-US/fc11e6f0-73f3-48fb-9cbf-644fb2a62a5d/exchange-2013-cu1-outlook-web-app-logoff-with-basic-or-windows-integrated-authentication?forum=exchangesvradmin

http://blogs.technet.com/b/exchange/archive/2012/11/21/publishing-exchange-server-2013-using-tmg.aspx

But the problem still not resolved..
0
Comment
Question by:Sumit Gupta
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
3 Comments
 
LVL 5

Expert Comment

by:Arjun Vyavahare
ID: 39932596
Hi,

Microsoft has release Service Pack 1 for Exchange 2013, suggest you to take full bnackup of your exchange server and install SP1 for Exchange 2013 this will resolve your issue.

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=41994

Regards,
Arjun
0
 
LVL 8

Accepted Solution

by:
Sumit Gupta earned 0 total points
ID: 40206778
The server was already updated fully. the Problem was on TMG. THe rule was not configured properly. For now, i have removed TMG and used directly through firewall which is working perfectly fine.
0
 
LVL 8

Author Closing Comment

by:Sumit Gupta
ID: 40216284
The server was already updated fully. the Problem was on TMG. THe rule was not configured properly. For now, i have removed TMG and used directly through firewall which is working perfectly fine.
0

Featured Post

New feature and membership benefit!

New feature! Upgrade and increase expert visibility of your issues with Priority Questions.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

The main intent of this article is to make you aware of ‘Exchange fail to mount’ error, its effects, causes, and solution.
Here in this article, you will get a step by step guidance on how to restore an Exchange database to a recovery database. Get a brief on Recovery Database and how it can be used to restore Exchange database in this section!
This video discusses moving either the default database or any database to a new volume.
In this video, viewers are given an introduction to using the Windows 10 Snipping Tool, how to quickly locate it when it's needed and also how make it always available with a single click of a mouse button, by pinning it to the Desktop Task Bar. Int…

636 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question