Solved

Web Experts: Force browsers IE-10 & IE-11 into Compatibility Mode of IE-9 for ASP.NET 4.0 website?

Posted on 2014-03-18
3
2,009 Views
Last Modified: 2014-04-28
In IE-10 & IE-11, my website does not display correctly until I add my website to the list of sites to be viewed in Compatibility View.  I have an ASP.NET website on Microsoft Server 2003 (SP2), w/ IIS6 for version 4.0 ASP.NET.  I wish to force these versions, mentioned above, to Compatibility View of IE-9 w/o the user needing to add the website to compatibility view to see the website correctly.  However, adding the meta tag, <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE9">, to the beginning of my html header is not forcing IE-10 nor IE-11 into compatibility mode of IE-9.  I have attached two pics, one of website in IE-9 and the other of website in IE-10 & IE-11.  In all other browsers, my website  is displayed correctly.  How can I force IE-10 & IE-11 into compatibility mode of IE-9?
pg-IE9.png
pg-IE10andIE11.png
0
Comment
Question by:shelbyinfotech
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
3 Comments
 
LVL 58

Accepted Solution

by:
Gary earned 500 total points
ID: 39937191
Instead of working on getting your website to work in an old browser, that is about 3% usage and dropping, why not work on getting it to work in the latest browsers.
IE9 will likely not exist by the end of this year (if not sooner)

Looking at it in an emulator, it looks fine on windows mobile.
0
 

Author Comment

by:shelbyinfotech
ID: 39937251
Gary,

I have my production website & my test website, both have all the same files on the same server.  My test website displays correctly in IE-10 & IE-11.  However, my production website does not display correctly.  Do you know what might be causing this?
0
 
LVL 58

Expert Comment

by:Gary
ID: 39937288
Going from your website on my W8 phone the logo looks fine, but there is no content, you seem to have some script issues.
Is there a different link?
0

Featured Post

SuperAntiSpyware Licenses Discounted by 25% !

Exclusive offer to Experts Exchange Members!
Buy SuperAntiSpyware License(s) from us and save 25% on the regular purchase price.
- Includes Full SuperAntiSpyware Vendor Support Entitlements
- Your Subscription does not begin until you activate your license
- Buy for your friends

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Several part series to implement Internet Explorer 11 Enterprise Mode
Recently I spent hours debugging an issue in a Rails project where ActiveRecord was causing MySQL errors trying to create a User object of a class at the top level of a Single Table Inheritance model structure.  It turns out `.create` behaves differ…
Wufoo.com provides powerful tools for surveying targeted groups, and utilizing data from completed surveys to find trends, discover areas of demand or customer expectation, and make business decisions on products or services.
Learn how to set-up custom confirmation messages to users who complete your Wufoo form. Include inputs from fields in your form, webpage redirects, and more with Wufoo’s confirmation options.

732 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question