Still celebrating National IT Professionals Day with 3 months of free Premium Membership. Use Code ITDAY17

x
?
Solved

SCCM Package stuck in Pending Install

Posted on 2014-03-18
1
Medium Priority
?
1,645 Views
Last Modified: 2014-06-30
Hi All,

We've just added a new Child site to our SCCM environment. Did the install via the Install binaries not the new child site wiz. had to do the normal adding machines to the site to site communications, and manual swap of certs via preinst.exe I've also configured the Server with the Distribution role.

To test everything I went to a small package (silverlight) and added the new server as a distro point. And over night it has remained on Pending Install. had a look at the distmgr.log and can see no error. On the Parent  distmgr log I see this

The package and/or program properties for package MEL00066 have not changed,  need to determine which site(s) need updated package info.  $$<SMS_DISTRIBUTION_MANAGER><Wed Mar 19 12:16:07.020 2014 AUS Eastern Daylight Time><thread=8756 (0x2234)>
A distribution point has been changed at this site, adding site COL to the list of sites to which we are sending package MEL00066.  $$<SMS_DISTRIBUTION_MANAGER><Wed Mar 19 12:16:07.020 2014 AUS Eastern Daylight Time><thread=8756 (0x2234)>
Parent site of COL is MEL  $$<SMS_DISTRIBUTION_MANAGER><Wed Mar 19 12:16:07.020 2014 AUS Eastern Daylight Time><thread=8756 (0x2234)>
~Sent package changes to site COL for package MEL00066  $$<SMS_DISTRIBUTION_MANAGER><Wed Mar 19 12:16:07.035 2014 AUS Eastern Daylight Time><thread=8756 (0x2234)>

On then client the logs don't any errors. I have noticed however the SMSPKG share has not been created on any of the drives. I have placed on C drive the NO_SMS_On_DRIVE file, but the remaining drives are open.

The link between the sites is 100mb, so I don't think there is a WAN speed issue. Have I missed something completely "stupid"

Cheers
JL
0
Comment
Question by:jaLouden
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
1 Comment
 
LVL 31

Accepted Solution

by:
merowinger earned 1000 total points
ID: 39939464
Check out the distmgr.log on both Servers,
Is the Site running clean? Any errors
0

Featured Post

Use Case: Protecting a Hybrid Cloud Infrastructure

Microsoft Azure is rapidly becoming the norm in dynamic IT environments. This document describes the challenges that organizations face when protecting data in a hybrid cloud IT environment and presents a use case to demonstrate how Acronis Backup protects all data.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Welcome to my series of short tips on migrations. Whilst based on Microsoft migrations the same principles can be applied to any type of migration. My first tip Migration Tip #1 – Source Server Health can be found listed in my profile here: http:…
Issue: One Windows 2008 R2 64bit server on the network unable to connect to a buffalo Device (Linkstation) with firmware version 1.56. There are a total of four servers on the network this being one of them. Troubleshooting Steps: Connect via h…
This is my first video review of Microsoft Bookings, I will be doing a part two with a bit more information, but wanted to get this out to you folks.
Add bar graphs to Access queries using Unicode block characters. Graphs appear on every record in the color you want. Give life to numbers. Hopes this gives you ideas on visualizing your data in new ways ~ Create a calculated field in a query: …

721 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question