Exchange 2013 + iPhone Setup

Hi I cant get my emails through to my iPhone.

I run through the setup and I get all ticks and it adds the account all ok.

When I then go to the inbox it says cannot connect to server.

OWA is all working ok and it has been running on this device before.

Anything I can check?

Thanks
RedDoorSuppliesAsked:
Who is Participating?
 
WinsoupConnect With a Mentor Commented:
Check ADSI Edit for that user that isn't working. They should have an Exchange active sync file that you should see. You can try deleting them if the user doesn't have it installed on any other devices. IF they have multiple devices you'll just have to re-add it on them as well. I have had to do this multiple times before and it works great.
0
 
RedDoorSuppliesAuthor Commented:
Thanks for that, sorry im not 100% sure where I need to check.

Could you give me a few more details please

Thanks
0
 
WinsoupCommented:
I was just going to edit my last post but was too late. :)  I was assuming you have access to active directory and everything. Is that correct? Otherwise you'll have to check with your sys admin.
0
Easily manage email signatures in Office 365

Managing email signatures in Office 365 can be a challenging task if you don't have the right tool. CodeTwo Email Signatures for Office 365 will help you implement a unified email signature look, no matter what email client is used by users. Test it for free!

 
RedDoorSuppliesAuthor Commented:
Yes active directory is all working ok, the user can connect via outlook anywhere its just the iPhone that's the issue
0
 
WinsoupConnect With a Mentor Commented:
In ADSI Edit, it will look similar to Active Directory. Just navigate to the person having the issues. You should see a file like the one I've attached. Delete that and then re-add the email account to the phone.
ADSI-Edit.jpg
0
 
RedDoorSuppliesAuthor Commented:
Great that, along with a reboot seems to have solved it.

Thanks for that spend a good hour or so scratching my head with that one, its always the simple jobs that cause the problems!!
0
 
WinsoupCommented:
It usually takes a few minutes after that's deleted for the mail to populate.
No problem, glad to help and good to hear it's working.
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.