• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 5904
  • Last Modified:

how to fix "Activate Office" problem in Office 2013

We purchased Windows 7 Pro with Office 2013 Pro bundled more than 6 months ago.   Windows 7 and Office products were working fine up to a couple days ago.  Now, all of the sudden, whenever I start any office product, Activate Office window appears.  Since I am not sure about email address that is associated with office subscription, I click on the link, "Enter a product key instead."  "Getting your new office ready for you" window appears and says "Hold on, this should only take a few moments."  I waited and waited for more than 3 hours, but it never ends.  Only I could do is End Task from Task Manager.  

Now, I can't use any of office product.  What is the problem and how can i fix this?
0
kg6lfz
Asked:
kg6lfz
  • 3
  • 2
1 Solution
 
DrTribosCommented:
I had the same problem.  I called MS on the phone, I know seems old fashioned right?

The tech told me to reinstall. I did - it did not work.  I called back. The next tech gave me a new key. It worked.

I got the phone number from a MS website.

Hope it works for you.
0
 
JohnBusiness Consultant (Owner)Commented:
I had a similar problem (could not renew). I called Microsoft Support and they changed the subscription location. That did work and all is well now.

I also got the number from the website and eventually wound up with Store Support.
0
 
kg6lfzAuthor Commented:
I called Microsoft Support.  Since I purchased Office Product more than 6 months ago, they can't give me support free.  The rep told me I have to purchase the support.  Otherwise, they can't help me.  Only free support is to go online or go to community.  Is that so?  Thank you.
0
Get your problem seen by more experts

Be seen. Boost your question’s priority for more expert views and faster solutions

 
DrTribosCommented:
Just call again. If you get lucky you get lucky. Otherwise :-(
0
 
kg6lfzAuthor Commented:
Microsoft did not help me.  I contacted the vendor I purchased the computer from.  My company had to pay service charge for 4 hrs /$125,00.  But, at least now it works fine.  Expensive fix.  Thank you.
0
 
DrTribosCommented:
Sorry to hear
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Get your problem seen by more experts

Be seen. Boost your question’s priority for more expert views and faster solutions

  • 3
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now