• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 244
  • Last Modified:

Exchange 2010 migration: Errors with Outlook Test E-Mail AutoConfig

I moved all services except for the mailboxes over to the new server. The new server is running mailbox service also, but I have only moved a few of them over so far. I think the only thing left to do is move the mailboxes, get rid of a few errors and then we can decommission the old exchange 2010 server.

The picture below shows where Outlook is still looking to the wrong server on 1 item. How do I resolve this?

Outlook Test AutoConfig
The above circled item should be pointed to nhmemail1.nationalhme.local.

BTW: No complaints from any of the users, so I am optimistic about this migration.
0
ShiftAltNumlock
Asked:
ShiftAltNumlock
1 Solution
 
ChrisCommented:
if you look at the log tab you should see how it derived that source i.e. SCP, autodiscover
that should help identify what needs to be changed.

It probably that if that was the first CAS server in the Organisation that's where the SCP is still pointed and will be updated when you remove it.

If you have the rest of autodiscover pointed in the right place it will work fine while you uninstall the old server
0

Featured Post

Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now