email not being received

After migrating a server to hyper v exchange database was corrupt and fixed with esutil.  Email started flowing but there were issues with connecting mobile devices.  One user had an issue where they would receive spam email to their junk folder, and can send email, but email all other email is not delivered to their inbox.  Several users users stopped receiving email at 4pm yesterday.  Application logs stop at 8pm so i cannot see events that happened at 4pm.  There are excdo 8199 errors in the application logs today.
I have turned town the SCL but that just allows more spam through.

Any recommendations?
AE_JBAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
Ryan SmithConnect With a Mentor Sr. Systems EngineerCommented:
You have to run the esutil over and over until there are absolutely no errors.  Even then it might not ever be 100% working correctly.
0
 
Simon Butler (Sembee)Connect With a Mentor ConsultantCommented:
If the database is up, rather than repairing it again, create a new one and move all users to it.
If you are seeing email flow stop, check for disk space on the C drive, it may well be back pressure, which will stop the email from flowing.

Simon.
0
 
Ryan SmithConnect With a Mentor Sr. Systems EngineerCommented:
If it's not repaired correctly you'll get corrupted mailboxes.   I've had it happen before.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.