Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1370
  • Last Modified:

NEC IP phone system - 1 extension stiopped working

I was trying to do a swap of extensions - 2 users were changing their locations.  Logged in as admin2, used the swap wizard and now 1 extension took the other's extension number.  but the other phone / port doesn't work.  Plug the phone in and it says initialize (so it's live / getting power) abd the LCD is blank.  I tried other phones - the problem is with the port.  if you call that extension, you get a busy signal.

any idea how to troubleshoot this?
0
BeGentleWithMe-INeedHelp
Asked:
BeGentleWithMe-INeedHelp
  • 2
1 Solution
 
BeGentleWithMe-INeedHelpAuthor Commented:
if we call the extension we are having problems with, we get a busy signal with or without the phone plugged in.  we checked the phone cord and that's OK.  we checked the phone in abother jack in the building and that's ok.  so it's likely something with the port / extension / software?

how can I tell what port on the box that an extension is connected to?
0
 
JRSCGICommented:
What model of NEC system are you using?  And is the phone digital or IP?
1
 
BeGentleWithMe-INeedHelpAuthor Commented:
I rebooted the box and that port started working again.  thanks!
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Improve Your Query Performance Tuning

In this FREE six-day email course, you'll learn from Janis Griffin, Database Performance Evangelist. She'll teach 12 steps that you can use to optimize your queries as much as possible and see measurable results in your work. Get started today!

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now