Internet Explorer wont run on Citrix desktop

We are running Citrix XenApp6.5 and have published a desktop with Internet Explorer and other programs on it all other programs work except for internet explorer.  It starts to open then disappears.  I am very new to Citrix so please forgive any errors in terminology.
Thanks
Dave
SomtechAsked:
Who is Participating?

[Webinar] Streamline your web hosting managementRegister Today

x
 
SomtechConnect With a Mentor Author Commented:
Had to buy in a Citrix bod to fix the issue.
0
 
Tony GiangrecoCommented:
what version of IE are you running?
0
 
SomtechAuthor Commented:
Sorry, Internet Explorer 11
0
Learn to develop an Android App

Want to increase your earning potential in 2018? Pad your resume with app building experience. Learn how with this hands-on course.

 
Tony GiangrecoCommented:
You might need to run IE in compatibility mode.
0
 
Sekar ChinnakannuSenior EngineerCommented:
will you able to open in server directly? if not then try to repair the IE and check. also try to install all the MS patches & Citrix rollup pack three too.
0
 
joharderCommented:
Do you have any AD GPOs that you're attempting to apply?  IE GPOs can produce some strange behavior and don't always do what is expected.  Try removing any IE GPOs and see if this behavior persists.  

Also, try rolling back to IE 10 to see if this behavior persists.
0
 
SomtechAuthor Commented:
Hi all we have tried to roll back ie with no luck.  I have removed all group policies still no luck. All Ms Patches are installed as is Citrix rollup pack three. IE does open in the server directly. We have a loopback policy for the administrator and IE works for that login.
0
 
joharderCommented:
Can you apply that same loopback policy to a group of test users to see if it works for them as well?
0
 
SomtechAuthor Commented:
Had to get someone in to fix this issue.
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.