Go Premium for a chance to win a PS4. Enter to Win

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 498
  • Last Modified:

Exchange 2013 / Outlook 2010 & 2007 - Nothing showing up in Sent items

Hello,

We've recently deployed Windows 2012/Exchange 2013 for a customer.

Several users are indicating that when they send email, it is not showing up in their Sent Items folder.  I've checked and noted that this is valid.  I tested via OWA, and everything seems fine there.

Any ideas?  Thanks in advance folks!!

RealTimer
0
realtimer
Asked:
realtimer
1 Solution
 
BlueComputeCommented:
Are they connecting using HTTPS (ActiveSync), or RPC? Do the clients successfully pass the
AutoDiscover tests?
0
 
realtimerAuthor Commented:
Yep.  Outlook completes autodiscovery and creates the profile with no problems.  When I send email via OWA, it shows up in Sent Items with no issues.
0
 
Kamalasekar ParthasarathyExchange SpecialistCommented:
Please make sure you have updated the latest updates in the outlook.

Let us know if you are facing the issue again.
0
Simplify Active Directory Administration

Administration of Active Directory does not have to be hard.  Too often what should be a simple task is made more difficult than it needs to be.The solution?  Hyena from SystemTools Software.  With ease-of-use as well as powerful importing and bulk updating capabilities.

 
Gareth GudgerCommented:
Just to confirm. When they do this in OWA, they see Sent Items? But not when in the Outlook client? And this is affecting all users?
0
 
hecgomrecCommented:
Are these the same mailboxes you exported/imported instead of performing the migration?

Are you looking at "Sent Messages" or "Sent Items"


It could be that outlook is not set to save a copy on the "Sent Items".

Go to, Tools,Options,Preferences,Email options, Message handling.

Here is the link:  http://office.microsoft.com/en-us/outlook-help/change-where-sent-e-mail-messages-are-saved-HA010164216.aspx
0
 
realtimerAuthor Commented:
Thanks everyone. I did find the issue after some Googling yesterday.  Turned out to be the option to save Sent items.  I didn't know this was even an option, or why the option was unchecked upon recreating a profile.  

Thanks!!
0

Featured Post

Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now