Citrix xenapp 6.5 website down after changing IP

Hi

I have a Citrix xenapp installation on Windows 2008 R2 servers.

2 web servers
1 sql server
2 app servers

After my co-worker changed the IP's of all the servers (big project), when I try to connect to the main website I get the default IIS7 splash screen and not the Citrix web page.  The main error I'm seeing now is that the Citrix servers cannot contact the TS licensing server.  Not sure if that would impact the website displaying correctly.  I'm thinking that the website should still display, then  get a TS license error after attempting logging in.

Any Ideas?

Tony
tonyjoewalkerAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

tonyjoewalkerAuthor Commented:
we got a little progress.  the websites are back up, and Windows TS licensing looks good.

error message

Citrix License warning notice

      Citrix xenapp is unable to retire the license server location.  Check to see if IMA service is running...
0
tonyjoewalkerAuthor Commented:
now we are getting error:

Citrix XenApp licens aquisition error (500).  Unable to aquire...
0
joharderCommented:
Citrix licensing can be finicky and may suspect that you're trying to pull a fast one.  If you haven't done so already, please reboot all of the servers.  

Alternatively or in addition, please see CTX123935. That has a licensing utility checker that's very useful.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
tonyjoewalkerAuthor Commented:
Thank you.  That will help.  We have two web servers but I only get that message with one of them.  I had four of my cow-orkers log in to the web interface on the server that gives that message when trying to RDP to it and open IE.  Everybody was able to open IE with no problems, so I'm thinking Citrix is completely functional, but I can't TS to the one web server.

Does that help narrow down the issue?
0
tonyjoewalkerAuthor Commented:
thank you!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Citrix

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.