Visual Studio Performance Analyzer not profiling loaded DLLs

I am new to profiling.  I am using Visual Studio 2012 Pro.  I have started the "Performance Analyzer" through the Wizard but all I get is a report on my main EXE.  None of the loaded DLLs are profiled...that I can see.

Is there a setting or two that I need to change?

TIA!
LVL 1
BruceAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Jaime OlivaresSoftware ArchitectCommented:
Are your DLLs in the same folder as your EXE file?
Also, in the Performance Explorer window, you can add the DLL explicitly by right clicking in the target node and selecting "Add Target Binary", and picking the DLLs that you want to analyze.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
C#

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.