SCCM 2012 Application package not copying to distribution point

I have a 1.2gb office 2013 package I created and when trying to distribute the package to my 2 DP's, it's start to copy. I see the package ID folder created under SMS_DP$ and the size of the package increasing., Then it all stop and the package ID folder disappears .  The Content status show window shows that it distributed successfully. But it didn't.

Any thoughts what to look at?
rdefinoAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

compdigit44Commented:
Any network connectivity problems with your DP's? Is there enough free space on the DP's? have you tried to copy another package as a test?
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Windows Server 2008

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.