Active Sync problem with exchange 2013

SA-IT
SA-IT used Ask the Experts™
on
Hello,

I recently migrated my exchange 2007 to exchange 2013.
Active Sync worked perfectly with the old server.
I have an issue with Exchange 2013.  Only several mailboxes can be synchronized and it is impossible with all others.
I don't understand why it is working for 2 ou 3 people and not for everyone...
I am able to configure one mailbox on my mobile phone and not some others mailboxes....

Thanks in advance for your help.
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
Co-Owner
Top Expert 2011
Commented:
Please check the inherited permissions of the problem users and their Group Membership to see if they are members of any groups mentioned in my article:

Activesync Working But Only For Some Users On Exchange 2007 / 2010

It's usually something simple like that which causes the problem.

Alan
Mohammed TahirMicrosoft Exchange and O365 Administrator

Commented:
Please check the event viewer--> Application log and provide us details of events logging on server.


Tahir

Author

Commented:
Alan Hardisty : You are the best !!!!!  Incredible but it is the solution :)

Thanks for your help!!!
Alan HardistyCo-Owner
Top Expert 2011

Commented:
Was it the permissions or the groups?  It's usually the permissions.

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial