Couldn't install Office 365 ProPlus with Office Deployment Tool

I'm trying to install Office 365 Pro Plus via the Office Deployment Tool and while executing the program for install, i receive immediate the following error: "Couldn't install, We're sorry, we had a problem installing your Office program(s).
I modified the configuration.xml file with the following options:

<Configuration>

  <Add SourcePath="\\ServerName\ClientApps\Office365\" OfficeClientEdition="32" >
    <Product ID="O365ProPlusRetail">
      <Language ID="nl-nl" />
    </Product>
    </Add>
   <Property Name="SharedComputerLicensing" Value="1" />
   <Logging Level="Standard" Path"%temp%" />
</Configuration>

And i use the following command: (in a batch file) setup.exe /configure configuration.xml

I have tried it to install from the network and from the local computer, nothing works.

In the logfile i see the following error message:
09/05/2014 11:41:24.353      SETUP (0x1ab8)      0xfdc            Click-To-Run      ambbl      Unexpected      ConfigureUpdatesSettings::HandleStateAction: OException has occured while trying to launch uninstallation UnexpectedError (ConfigureUpdatesSettings::HandleStateAction Unable to find a client installed at: C:\Program Files\Microsoft Office 15\ClientX64).      

Am i missing something?
Edwin den BoerSystem administratorAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Vasil Michev (MVP)Commented:
Check the first line of the log file, the exact CMDLINE that was run. Something is not correct there.
0
Edwin den BoerSystem administratorAuthor Commented:
The CMDLINE is OK. When placing the installation files locally on the target computer and a change in the configuration.xml, the installation runs fine. In an other forum, someone said that probably not all files are downloaded that causes the error. So i tried to download the files again (from the client to the server) and started the setup again. Now everything works fine!
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Edwin den BoerSystem administratorAuthor Commented:
Found answer somewhere else.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Office 365

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.