Exchange 2013 Database wont Mount

Dear Experts,

I have a client with an Exchange 2013 server, I can get in the ECP but not OWA. Upon further investigation i have discoverd the database isn't mounted. When i try to mount the database via powershell i get this message:

Failed to mount database "Mailbox Database 0374281013". Error: An Active Manager operation failed. Error: The database
action failed. Error: Operation failed with message: MapiExceptionDatabaseError: Unable to mount database.
(hr=0x80004005, ec=1108)
Diagnostic context:
    Lid: 65256
    Lid: 10722   StoreEc: 0x454
    Lid: 1494    ---- Remote Context Beg ----
    Lid: 45120   dwParam: 0x25FCA5C
    Lid: 57728   dwParam: 0x25FCB17
    Lid: 46144   dwParam: 0x25FCBA4
    Lid: 34880   dwParam: 0x25FCBA4
    Lid: 34760   StoreEc: 0xFFFFFDF0
    Lid: 41344   Guid: 552eab71-f9c1-4baa-858b-f4ce8f401f73
    Lid: 35200   dwParam: 0x1CFC
    Lid: 46144   dwParam: 0x25FCDF4
    Lid: 34880   dwParam: 0x25FCDF4
    Lid: 54472   StoreEc: 0x1388
    Lid: 42184   StoreEc: 0x454
    Lid: 1750    ---- Remote Context End ----
    Lid: 1047    StoreEc: 0x454      [Database: Mailbox Database 0374281013, Server: XXXXXXXXX01.groupfour.local]
    + CategoryInfo          : InvalidOperation: (Mailbox Database 0374281013:ADObjectId) [Mount-Database], InvalidOper
   ationException
    + FullyQualifiedErrorId : [Server=XXXXXXX01,RequestId=8f2d344f-53c9-4184-bf50-1451fede7e51,TimeStamp=06/09/2014
   06:37:24] D1FAB88B,Microsoft.Exchange.Management.SystemConfigurationTasks.MountDatabase
    + PSComputerName        : xxxxxxx01.domain.local


I have tried restarting the services, checked eseutil (clean shutdown), made a copy of the db and ran a repair with /p. it claimed to have fixed the some corruption but alas the DB won't mount.

If someone has encountered this, please let me know what you did to fix it. I just need to export the mailboxes now as they have gone to Office 365.
bluewaveitAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Sajid Shaik MSr. System AdminCommented:
check the log drive size ... if its less extend it...
0
Gerwin Jansen, EE MVETopic Advisor Commented:
Try moving the log files to a different location before trying to mount the database. Suggestion is to make a backup before you attempt this.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
bluewaveitAuthor Commented:
I should have checked that, wood for the trees scenario, thank you for the advice.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.