auto-reply autodiscover issues

Hi All,

I have a problem with auto-reply and autodiscover, i have spent a lot of team researching and reading and still cant not fix the issue that i am having.

The problem at the moment is, autodiscover does not work externally but work internally, auto-reply does not work internally or externally. I have setup SAN certificate for autodiscover.domain.com and mail and remote.

DNS: I've setup A record for autodiscover to point to our mail server.

CAS internalUri points to external
Autodiscover virtual directory internalURl and ExternalUrl  points to external https://autodiscover.domain.com.....

Thanks in advance.
Kap HengAsked:
Who is Participating?
 
Kap HengConnect With a Mentor Author Commented:
i've fixed it by resetting the auto discover virtual directory.
0
 
David Johnson, CD, MVPOwnerCommented:
at your registrar did you setup your Nameservers or an A record that points to your public ip address.  can you access your lan from outside your network?  Router with correct port forwarding, firewall rules etc.
0
 
Kap HengAuthor Commented:
We host our own emails. so we setup an A record which points to our IP address.
Yes we can access our lan from outside the network, OWA works locally and externally.
0
Learn to develop an Android App

Want to increase your earning potential in 2018? Pad your resume with app building experience. Learn how with this hands-on course.

 
David Johnson, CD, MVPOwnerCommented:
from outside the lan if I do a nslookup autodiscover.example.com will it return the public ip address or the internal ip address?
0
 
Kap HengAuthor Commented:
It returns public ip address.
0
 
Kap HengAuthor Commented:
Found  a website which states three things that could cause auto discover to fail. resetting the auto discover virtual directory was the third one that i haven't tried.
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.