site not loading correctly on Web server, but fine on local host

Hi

I am starting to customize a template site. All looks fine on my localhost -Mac, Apache, and Coldfusion.
However when uploaded to my host server it does not load correctly.(everything below the navigation and above the footer is not loading)
As far as I can see the directory structure is all correct, no broken links etc.
No missing divs, passes W3C validation.
Hers is the URL:
http://andrewsgroup.ca/test/cozyone/index.cfm

using .cfm but there is no data binding yet,  .html causes same problem.
Can anyone see the issue here?


Thanks!
izweigAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

GaryCommented:
You have your main section hidden

<section class="section_offset hidden animated" data-animation="fadeInDown">
0
izweigAuthor Commented:
I have removed all "hidden classes", we can see some elements showing which should be hidden, but the main content images are still not displaying.
This is my area of concern.
0
GaryCommented:
What main content images? Do you mean the slideshow?

TypeError: this.controls.$previous.addClass(...).cfm is not a function
0
Ultimate Tool Kit for Technology Solution Provider

Broken down into practical pointers and step-by-step instructions, the IT Service Excellence Tool Kit delivers expert advice for technology solution providers. Get your free copy now.

izweigAuthor Commented:
yes the slideshow,

Is this the prob?
"TypeError: this.controls.$previous.addClass(...).cfm is not a function"
if so please explain..
0
GaryCommented:
Where did you get the Owl carousel javascript file from, doesn't match the js from their Github page.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
GaryCommented:
Looks like you are using a beta version of the code (even though it still doesn't match the offical code) - stick with the working version not something that might have bugs.
0
izweigAuthor Commented:
Thanks for the quick troubleshoot, much appreciated!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
CSS

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.