Still celebrating National IT Professionals Day with 3 months of free Premium Membership. Use Code ITDAY17

x
?
Solved

ecp problem exchange 2010 hosted mode

Posted on 2014-10-10
6
Medium Priority
?
148 Views
Last Modified: 2014-10-26
Hi,
I have some problem with ecp in my exchange 2010 hosted mode with 3 servers in my dag
All servers are in exchange 2010 sp2.

I will attach a screen of the problem in my ecp page.
As you can see i have only some button and not the full interface of the ecp screen.
Also all button don't work and this screen need 10 seconds to show.

I look at authorization and it looks like fine with basic authentication enable on both ecp and owa in IIS.

I will appreciate if someone can help me .

Regards
ecp-problem.jpg
0
Comment
Question by:Waycom
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 3
  • 2
6 Comments
 
LVL 19

Expert Comment

by:Miguel Angel Perez Muñoz
ID: 40372597
Have you try recreating virtual directories?: http://technet.microsoft.com/en-us/library/ff629372(v=exchg.141).aspx
0
 
LVL 19

Expert Comment

by:Zaheer Iqbal
ID: 40372671
Try a different web browser, do you get the same issue ?
0
 

Author Comment

by:Waycom
ID: 40372765
A different web browser doesn't change anything tested on firefox, IE and Chrome.
Is there any risk to recreate the virtual directory of ecp?

Actually I have more than 2000 people working on owa.
0
Ransomware: The New Cyber Threat & How to Stop It

This infographic explains ransomware, type of malware that blocks access to your files or your systems and holds them hostage until a ransom is paid. It also examines the different types of ransomware and explains what you can do to thwart this sinister online threat.  

 
LVL 19

Expert Comment

by:Miguel Angel Perez Muñoz
ID: 40372768
You can get out of service webmail if are using or Activesync.
0
 

Accepted Solution

by:
Waycom earned 0 total points
ID: 40395033
I solved my problem.
It was a cache problem on my f5 load balancer.

Regards
0
 

Author Closing Comment

by:Waycom
ID: 40404636
I find the solution without the help of any comments
0

Featured Post

Important Lessons on Recovering from Petya

In their most recent webinar, Skyport Systems explores ways to isolate and protect critical databases to keep the core of your company safe from harm.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

If you troubleshoot Outlook for clients, you may want to know a bit more about the OST file before doing your next job. IMAP can cause a lot of drama if removed in the accounts without backing up.
This article outlines some of the reasons why an email message gets flagged as spam on a recipient's end.
The video tutorial explains the basics of the Exchange server Database Availability groups. The components of this video include: 1. Automatic Failover 2. Failover Clustering 3. Active Manager
Exchange organizations may use the Journaling Agent of the Transport Service to archive messages going through Exchange. However, if the Transport Service is integrated with some email content management application (such as an antispam), the admini…
Suggested Courses

719 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question