Solved

Exchange 2010 SP3 Outlook 2013 Not showing all GAL accounts missing one but on Outlook 2010 i can see it

Posted on 2014-10-18
2
354 Views
Last Modified: 2014-10-19
New Exchange server 2010 SP3  and 2 new stations on Outlook 2013
6 Users but on the Outlook 2013 Stations I Only see 5 users on the Outlook 2010 Stations I see all six
How do I force this to work
0
Comment
Question by:troptech1
2 Comments
 
LVL 18

Accepted Solution

by:
suriyaehnop earned 500 total points
ID: 40389545
It is happened to all Outlook 2013? try close the outlook and rename the xxxx.oab file to xxxx.oab1. Restart the Outlook 2013
0
 

Author Closing Comment

by:troptech1
ID: 40389742
Great Solution
0

Featured Post

Do You Know the 4 Main Threat Actor Types?

Do you know the main threat actor types? Most attackers fall into one of four categories, each with their own favored tactics, techniques, and procedures.

Join & Write a Comment

Utilizing an array to gracefully append to a list of EmailAddresses
If you don't know how to downgrade, my instructions below should be helpful.
In this Micro Tutorial viewers will learn how to restore single file or folder from Bare Metal backup image of their system. Tutorial shows how to restore files and folders from system backup. Often it is not needed to restore entire system when onl…
In this Micro Video tutorial you will learn the basics about Database Availability Groups and How to configure one using a live Exchange Server Environment. The video tutorial explains the basics of the Exchange server Database Availability grou…

744 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

14 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now