Solved

Install Wyse E02 Clients on Mulitipoint 2012

Posted on 2014-10-28
1
160 Views
Last Modified: 2014-11-02
I have a windows multipoint server 2012 with three E02 Clients. All clients where connected and working except one. I checked the wyse website and saw that they had an updated driver 14.01.0520.3176. Downloaded and installed and now none of the clients can connect. the network clients under the multipoint manger is now gone. Help!! reverting back to the old version did not resolve the issue.
0
Comment
Question by:emetherd
1 Comment
 

Accepted Solution

by:
emetherd earned 0 total points
ID: 40418502
I resolved this issue. The driver had to be installed by a local administrator account not a domain account
0

Featured Post

The Eight Noble Truths of Backup and Recovery

How can IT departments tackle the challenges of a Big Data world? This white paper provides a roadmap to success and helps companies ensure that all their data is safe and secure, no matter if it resides on-premise with physical or virtual machines or in the cloud.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Welcome to my series of short tips on migrations. Whilst based on Microsoft migrations the same principles can be applied to any type of migration. My first tip Migration Tip #1 – Source Server Health can be found here: http://www.experts-exchang…
INTRODUCTION The purpose of this document is to demonstrate the Installation and configuration, of the HP EVA 4400 SAN Storage. The name , IP and the WWN ID’s used here are not the real ones. ABOUT THE STORAGE For most of you reading this, you …

831 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question