Solved

I am running Outlook 2010 published via Citrix Xenapp 6.5. Customized settings not saving?

Posted on 2014-11-03
6
732 Views
Last Modified: 2014-11-05
I have a small Xenapp 6.5 farm (windows 2008 R2 64bit). I have outlook 2010 as one of my published apps.  When a user logs in to outlook for the first time, it automatically creates their outlook profile.  If they make changes to anything in outlook.  (custom views, signatures, additional mailboxes etc.)  these settings don't save through the next Outlook citrix session.  I have roaming profiles setup and folder redirection.  They both seem to be working fine. Once the use logs out of Citrix and opens it back up, all those settings are lost.

please help
0
Comment
Question by:Chad Franks
  • 3
  • 2
6 Comments
 
LVL 5

Expert Comment

by:Armenio
ID: 40420980
What has changed to start this.

Check that your not using mandatory profiles.
0
 
LVL 25

Accepted Solution

by:
Sekar Chinnakannu earned 500 total points
ID: 40421064
did you checked on server is there any duplicate profile (temp profile) created, If there means delete the same and check. Is this happening to all the users? if it happens to specific user try to recreate his profile and check.
0
 
LVL 6

Author Comment

by:Chad Franks
ID: 40421428
This is happening to any user that logs in
0
Optimizing Cloud Backup for Low Bandwidth

With cloud storage prices going down a growing number of SMBs start to use it for backup storage. Unfortunately, business data volume rarely fits the average Internet speed. This article provides an overview of main Internet speed challenges and reveals backup best practices.

 
LVL 6

Author Comment

by:Chad Franks
ID: 40421434
Were are not using any mandatory profiles.  I am using an imported prf file to configure what exchange server the user is connecting to.  that way users don't get a account creation wizard...
0
 
LVL 6

Author Comment

by:Chad Franks
ID: 40421724
If I'm using the switch importprf c:\default\default.prf

is this creating a new Profile everytime a user logs on?  is that why its not saving?
0
 
LVL 5

Expert Comment

by:Armenio
ID: 40423148
possible. Try disable that run through the wizard and log off and on again see what happens.
0

Featured Post

Is Your AD Toolbox Looking More Like a Toybox?

Managing Active Directory can get complicated.  Often, the native tools for managing AD are just not up to the task.  The largest Active Directory installations in the world have relied on one tool to manage their day-to-day administration tasks: Hyena. Start your trial today.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

If your vDisk VHD file gets deleted from the image store accidentally or on purpose, you won't be able to remove the vDisk from the PVS console. There is a known workaround that is solid.
OfficeMate Freezes on login or does not load after login credentials are input.
This tutorial will show how to configure a new Backup Exec 2012 server and move an existing database to that server with the use of the BEUtility. Install Backup Exec 2012 on the new server and apply all of the latest hotfixes and service packs. The…
The viewer will learn how to simulate a series of sales calls dependent on a single skill level and learn how to simulate a series of sales calls dependent on two skill levels. Simulating Independent Sales Calls: Enter .75 into cell C2 – “skill leve…

828 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question