Avatar of truth_talker
truth_talker
 asked on

Mikrotik Rb2011 VPN Not Passing Traffic

I have two RB2011 that I am trying to connect with a site to site VPN.  I have done this before successfully but for some reason I'm missing or forgetting something.

I have the Police,Peer and Proposal setup the same on each router but reversed.  

I had originally set this up in a lab environment and it was working.  So I backed up and restored the configuration to a new router and changed a few parameters such as LAN/WAN addresses and updated the VPN settings.

The VPN appears to be connected but I can not ping across the VPN.

The only thing unique about this setup than other installations I have done is I have two subnets on one of the routers and a firewall rule allowing traffic across the two subnets except it blocks one particular IP.  I tried disabling that rule also and no luck.

Both Routers are on 6.21.1 software.

Any help would be greatly appreciated.
RoutersVPN

Avatar of undefined
Last Comment
truth_talker

8/22/2022 - Mon
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Aaron Tomosky

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
truth_talker

ASKER
I ended up doing a factory reset on the router and reprogrammed it from scratch and everything started working correctly.
Experts Exchange is like having an extremely knowledgeable team sitting and waiting for your call. Couldn't do my job half as well as I do without it!
James Murphy