sharepoint solution not appearing in site list

experts:

I'm trying to deploy the  CRM V1.2.0.1 solution to my sharepoint farm by following the directions here: https://spcrm.codeplex.com/documentation.  I have successfully uploaded and activated the solution to my site collection, but when I try and create a site, I don't see the site in my list of available options.

I have SP 2010 Enterprise installed and have the necessary features activated. Can anyone assist in troubleshooting this problem please?

Thanks in advance.
telliot79Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

telliot79Author Commented:
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Microsoft SharePoint

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.