Solved

Phone sync not working

Posted on 2014-11-12
6
120 Views
Last Modified: 2014-11-18
Something changed on a user mailbox and now the activesync seems to have become corrupt.

1. We recently moved domains and changed the FSMO roles to the new domains.
2. The phone authenticates properly against the exchange and I see it on the OWA... Last Sync Time unavailable
3. . The users phone previously worked before. There were no issues.

BUT - The screen says that my emails should appear shortly but never come.

3. I added the mailbox to a different Android phone and its not working - so its not a phone issue.

Other mailboxes are working fine. What else can I check?
0
Comment
Question by:Starquest321
  • 4
  • 2
6 Comments
 

Author Comment

by:Starquest321
ID: 40439324
This is the result from the registration:

Status:      OK



First sync:      
11/13/2014 12:52 AM
Last successful sync:      Not Available
Folders synced:      0

Device name:      
SGH-M919
Device model:      SGH-M919
Phone number:      *******2236
Mobile network:      T-Mobile (123)
Device type:      Android
Device ID:      androidc439734288
Device IMEI:      332342342937

Device OS:      
Android 4.4.4
Device language:      Not Available
User agent:      Android/4.4.4-EAS-2.0

Access state:      
Access Granted
Access set by:      Global Permissions

Policy applied:      
Default - Not applied
Policy updated:      Not Available
ActiveSync version:      14.1
0
 
LVL 63

Assisted Solution

by:Simon Butler (Sembee)
Simon Butler (Sembee) earned 500 total points
ID: 40440243
What do you mean by "We recently moved domains" ?
Are you talking about changing the WINDOWS domain, or the SMTP email domain?

Which version of Exchange is this?

Simon.
0
 

Author Comment

by:Starquest321
ID: 40440400
We changed windows domain and moved the famous roles
0
Enabling OSINT in Activity Based Intelligence

Activity based intelligence (ABI) requires access to all available sources of data. Recorded Future allows analysts to observe structured data on the open, deep, and dark web.

 

Author Comment

by:Starquest321
ID: 40440406
Type....post from mobile....

Moved the FSMO roles. All clients and other devices are working fine.
0
 
LVL 63

Accepted Solution

by:
Simon Butler (Sembee) earned 500 total points
ID: 40440438
You moved the FSMO roles to other servers? You didn't rename the domain?
Have you rebooted Exchange since moving the FSMO roles?

Simon.
0
 

Author Closing Comment

by:Starquest321
ID: 40451567
Reboot :)
0

Featured Post

Zoho SalesIQ

Hassle-free live chat software re-imagined for business growth. 2 users, always free.

Join & Write a Comment

We are happy to announce a brand new addition to our line of acclaimed email signature management products – CodeTwo Email Signatures for Office 365.
Marketers need statistics and metrics like everybody else needs oxygen. In this article we explain how to enable marketing campaign statistics for Microsoft Exchange mail.
This tutorial will show how to configure a new Backup Exec 2012 server and move an existing database to that server with the use of the BEUtility. Install Backup Exec 2012 on the new server and apply all of the latest hotfixes and service packs. The…
This tutorial will show how to configure a single USB drive with a separate folder for each day of the week. This will allow each of the backups to be kept separate preventing the previous day’s backup from being overwritten. The USB drive must be s…

743 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

11 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now