Solved

Brand new VCAC 6.01 was working last night no changes exept a reboot now cannot provision a VM

Posted on 2014-11-16
7
183 Views
Last Modified: 2014-12-02
cannot be reached
i am getting this when I attempt to provision a VM , no changes other than the environment was rebooted ,

when I attempt to goto the logs this is what I get , I assume this points to the IAAS server being the issue?
0
Comment
Question by:NAMEWITHELD12
  • 7
7 Comments
 
LVL 1

Author Comment

by:NAMEWITHELD12
ID: 40445928
i HAVE rebooted the IA waited for it to come up completely check the time zone was set to eastern

I have done the same thing with the CORE and I am seeing some services not starting , I just need to wait I guess

waiting for serivces to start on the VCAC CORE
0
 
LVL 1

Author Comment

by:NAMEWITHELD12
ID: 40445934
a few minutes later than the above screen shot
my QUeastion is do any of these services depend on the IAAS server to be started ?
0
 
LVL 1

Author Comment

by:NAMEWITHELD12
ID: 40445939
ok now I have the IA the core and the DC all booted now booting the Vcenter
0
What is SQL Server and how does it work?

The purpose of this paper is to provide you background on SQL Server. It’s your self-study guide for learning fundamentals. It includes both the history of SQL and its technical basics. Concepts and definitions will form the solid foundation of your future DBA expertise.

 
LVL 1

Author Comment

by:NAMEWITHELD12
ID: 40445958
I have booted the Vcenter, this vcenter does not have an external database

I have waited for vcenter to boot completely and looked in the event log for errors  and found nothting in the windows logs
0
 
LVL 1

Author Comment

by:NAMEWITHELD12
ID: 40445963
now I have booted the SQL3 server that is the has the IAAS DB on in , checking for errors
0
 
LVL 1

Author Comment

by:NAMEWITHELD12
ID: 40445964
looks good no errors in the event log of the SQL server , finally booting the IAAS now
0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
NAMEWITHELD12 earned 0 total points
ID: 40446069
Per HANCOCK :

nd that is what I did , and it all works fine now

pointed the vApps to the nist.time.gov via IP ( just in case they could not resolve the name)

and used the w32tm

w32tm /config /manualpeerlist:"time.nist.gov" /reliable:yes /update

then went into the registry to make sure it changed , I then set all the time to approximately the same time manually on the windows boxes , rebooted and all is good !!
0

Featured Post

ScreenConnect 6.0 Free Trial

Want empowering updates? You're in the right place! Discover new features in ScreenConnect 6.0, based on partner feedback, to keep you business operating smoothly and optimally (the way it should be). Explore all of the extras and enhancements for yourself!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

In this article we will learn how to backup a VMware farm using Nakivo Backup & Replication. In this tutorial we will install the software on a Windows 2012 R2 Server.
This article outlines why you need to choose a backup solution that protects your entire environment – including your VMware ESXi and Microsoft Hyper-V virtualization hosts – not just your virtual machines.
In this video tutorial I show you the main steps to install and configure  a VMware ESXi6.0 server. The video has my comments as text on the screen and you can pause anytime when needed. Hope this will be helpful. Verify that your hardware and BIO…
This is an introductory video for CloudBerry Managed Backup. You will learn how to sign up with the service and get started in a few minutes.

778 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question