Quick Edit, Bulk Edit and Tags won't work in Woocommerce Products or Posts

I'm using Woocommerce along with their Product Vendors plug-in, with Woothemes "Coquette"

Yesterday morning everything worked fine and then some time during the day we lost the ability to add Tags to products and posts.  When you click the "Add" button to add a tag nothing happens.  If you click on a tag in the cloud, nothing happens.

At the same time, Quick Edit and Bulk Edit just stopped working.  When you select product(s) or post(s) and then apply "Edit" the screen just refreshes.

I added no new plug-ins to the site yesterday and I've deleted a few today but no luck.  I also didn't install any updates on anything.  Everything worked in the morning and then something mysterious happened :)  

I tried adding define('SCRIPT_DEBUG', true); to my WP-config.php file and that didn't help.  
I have cleared cache and history in my browser - Chrome.  Doesn't work in FF either BTW
My server PHP is set to 64M
I have WP Super Cache installed but have no idea if it's configured properly.  One of the tech guys at Hostgator set it up for me and I haven't touched it.

We have multiple vendors accessing our site from separate locations and we're also using Woo's Product Vendor Plug-in.  All vendors are experiencing this problem.

We currently have about 6500 products listed.  I thought that might be the problem so I emptied the trash last night and that didn't help either.  

I'm not very technical at all but I do know my way around all the files and I'm not afraid to try anything if you think it would help :)
Donna AndersonAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Jason C. LevineNo oneCommented:
Some additional troubleshooting steps:

Try disabling all plugins except WooCommerce and Product Vendor.  Test.

If the problem persists, disable Product Vendor. Test.

If the problem persists, switch to a different theme (TwentyFourteen recommended). Test.

If the problem persists after those steps, re-install WordPress from the Dashboard | Updates.

Let us know the results.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Donna AndersonAuthor Commented:
You rock, Jason!  I went right down your list and found the problem when I switched to Twenty Fourteen.  I had a theme update come through about a week ago and that must be how all this started.  We've had small problems pop up with previous updates but I didn't realize the theme updates were the cause.  Now I'll know what to watch for in the future and what precautions to take before I accept the updates.  Thank you so much!  I wish I'd found this site a week ago.  It would have saved me a lot of agony :)
0
Jason C. LevineNo oneCommented:
Thanks for the kind words.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
WordPress

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.