Trouble Getting Child Theme to Work

My site:

http://breezyhillcamp.com/

is a WordPress site with a cusomized theme. I am creating a child theme so I don't lose the customization in the event that the template is updated. However, when I switch to the child theme I lose the customization in my header. I have copied over the necessary files so I don't understand what is going wrong. If someone could log in and take a look and tell me what to do I would appreciate it.

Thank you.
domgarofaloAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Jason C. LevineNo oneCommented:
For the header, how did you customize it initially?  Modifying header.php or using the Appearance menu on the backend?
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Tom BeckCommented:
Is this question a follow up to
http://www.experts-exchange.com/Web_Development/Blogs/WordPress/Q_28561175.html
?
Or did you make other changes to the header.php?

Do you have a style.css file in your child theme folder that imports the style.css from the parent theme?
0
Tom BeckCommented:
Also, remove z-index: -1 from line 152 of style.css. It's causing the banner to disappear in Safari.

#headimg #logo-image {
    background-color: #87bc5e;
    overflow: hidden;
    position: relative;
    width: 100%;
    /*z-index: -1;*/
}
0
domgarofaloAuthor Commented:
Yes, header.php was modified. No, it's not a follow-up to the previous question. The style is imported from the parent theme. I will get rid of the z-index: -1 from line 152. What do I need to do to get the child theme to work correctly?
0
domgarofaloAuthor Commented:
I had to upload the image on the back end.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
WordPress

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.