• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 316
  • Last Modified:

Hylafax using IAX modem sending faxes intermittently.

We are running Asterisk 1.4.22 and HylaFAX version 4.4.5. When I send faxes out, only about 1 out of every 6 will be successful. When the fax fails, I receive the error "No carrier detected." We are using IAX modem through our PRI circuit. How do I fix this?

Thank you
0
OAC Technology
Asked:
OAC Technology
1 Solution
 
PhonebuffCommented:
Well, my first answer is Scan to Email don't fax...

My second is make sure that you are using T-38 protocol through the Asterisk box.  

My third is get off of 1.4.22 There are a lot of improvements for this type transmission in latter releases.

My fourth, with faxing it's not always your problem !  The receiver plays a huge role as well.

Finally -- ---
____________________ HylaFAX(tm) Users Mailing List _______________________
  To subscribe/unsubscribe, click http://lists.hylafax.org/cgi-bin/lsg2.cgi
 On UNIX: mail -s unsubscribe hylafax-users-request@hylafax.org < /dev/null
  *To learn about commercial HylaFAX(tm) support, mail sales@ifax.com.*
0
 
OAC TechnologyProfessional NerdsAuthor Commented:
Sounds like they may just be moving to scan to email.
0

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now