• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 88
  • Last Modified:

Exchange 2013 migration a user can not send emails from OWA in Chrome or IE 11

You can click on New Mail put in information but when you click on send it just sits there and does nothing. There may be a slight wait circle on the mouse arrow but that is it, nodda nothing zip.

Does MS actually make any software that works these days???
  • 3
2 Solutions
dpcsitAuthor Commented:
Moved myself before this and my OWA works fine.
Simon Butler (Sembee)ConsultantCommented:
Chrome has a problem with OWA - that is caused by something that Google has changed in their browser.
The problem is outlined in this KB article and others.

There shouldn't be any issues with Internet Explorer 11 though.
Are you on the latest cumulative update?

Have you tried it on another machine? A lot of problems with OWA in IE 11 I find are caused by other third party products getting in the way.

dpcsitAuthor Commented:
The problem was with IE also and when I installed UPDATE 6 for Exchange 2013 it fixed that users issues with sending emails so this is being closed.
dpcsitAuthor Commented:
Good info on Chrome but the Exchange update 6 fixed the issue
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Has Powershell sent you back into the Stone Age?

If managing Active Directory using Windows Powershell® is making you feel like you stepped back in time, you are not alone.  For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why.

  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now