Mircosoft.net framework NGE not starting

hi,

I have been looking through the event Id logs, on my windows server 2008r2. I noticed that the services mircosoft.net framework NGENv4.0.30319__x86 and _64 has not started? This service is stopped on an (automatic start)

Does server need these or can I set the service to start manually?

Regards,
jwc1972Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

ThommyCommented:
First try repairing your Microsoft .NET Framework installation.

This may shed some light on your problem and help you further...
SBS 2003 Performance Report indicates an automatic service is not running
0
awawadaCommented:
Install and run the Framework Repair Tool:
http://support.microsoft.com/kb/2698555
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Windows Server 2008

From novice to tech pro — start learning today.