Exchange 2010 SP3 RU3 keep stopping

Hello,

I have Exchange 2010 SP3 RU3 CAS/Hub with builtin antispam ,


after update i faced the following issues :-

Transport Service always stopped automatically with the following log :-

d.JPG
d.JPG
EMS not working with the following Error :-

d.JPG
LVL 3
BahloulAsked:
Who is Participating?
 
BahloulConnect With a Mentor Author Commented:
it works after copying all files from test environment to  the following path

C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V14\Bin\is

ans the below file also :-

C:\Windows\system32\inetsrv\config\schema\wsmanconfig_schema


now all errors fixed but still ws-management prevent EMC from start up .
0
 
tshearonCommented:
So is the update completing or stopping? If it is stopping can you provide the setup log?
0
 
Gareth GudgerCommented:
Hey Bahloul,

Just referencing your other question here.
http://www.experts-exchange.com/Software/Server_Software/Email_Servers/Exchange/Q_28589403.html#a40529608

Looks like you have two separate problems.

Based on the screenshot you posted here. When you installed Service Pack 3 it should have created a PowerShell Proxy Virtual Directory. You are missing the PowerShell Proxy Virtual Directory. And you are missing the PowerShell Proxy Application Pool. I believe this is the root cause of your EMS error.
http://filedb.experts-exchange.com/incoming/2015/01_w01/890488/d.png

Did you have any errors during the install of SP3?

Can you try rerunning Service Pack 3? This should recreate the PowerShell Proxy Virtual Directory.
0
Easily manage email signatures in Office 365

Managing email signatures in Office 365 can be a challenging task if you don't have the right tool. CodeTwo Email Signatures for Office 365 will help you implement a unified email signature look, no matter what email client is used by users. Test it for free!

 
Will SzymkowskiSenior Solution ArchitectCommented:
Did you do a full SP3 update or just the RU3? If this is just the RU3 patch you have applied have you tried to remove it from Programs and Features on the server?

Will.
0
 
BahloulAuthor Commented:
Hi Gareth,

for transport service it fixed after followup the below link :-

http://systemscenter.ru/exch2010scom.en/html/fe67ad60-fc99-4e52-af4f-7e8847845942.htm

regarding the Power shell proxy i'll check about this and also please provide me more details

Hi will,

it's installed after SP3 installation.
0
 
BahloulAuthor Commented:
hey Gareth,

now power shell proxy both create app-pool and V-dir but still the issue !
0
 
BahloulAuthor Commented:
i got this error on WAS :-

d.JPG
0
 
dsnegi_25decCommented:
Hope you are running command prompt run as administrator. if not try it
0
 
BahloulAuthor Commented:
there are many files are corrupted after replacing all of it it works.
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.