Solved

Office Template Issue

Posted on 2015-01-19
8
99 Views
Last Modified: 2015-02-07
Hi,

We appear to have a problem with a clients word templates, basically my client has old XP machines, some running 2007 office and some on 2010, now I didn't think the templates would be an issue opening on these versions.

Basically they open a word document on one machine and it looks ok, they then open the same document on another machine and it's thrown all the tables out of line, on this example they are opening the document on 2010 office on both machines.

I have tried to copy the normal.dot from one to another, that doesn't work, I have also tried creating a new local profile and that doesn't work either. (they are within a server environment and use a domain etc)

Has anyone else had this problem before?

thanks
R
0
Comment
Question by:ryank85
  • 5
  • 2
8 Comments
 
LVL 7

Expert Comment

by:Deadman
ID: 40557416
I have faced same kind of alignment issue while using open office and Ms office for One ms word file but never with Ms Office.

Let me test your scenario and get back to you
0
 

Author Comment

by:ryank85
ID: 40557425
thanks :-)
0
 
LVL 48

Expert Comment

by:dbrunton
ID: 40558103
Are page margins and paper sizes the same on the 2007 and 2010 machines?
0
U.S. Department of Agriculture and Acronis Access

With the new era of mobile computing, smartphones and tablets, wireless communications and cloud services, the USDA sought to take advantage of a mobilized workforce and the blurring lines between personal and corporate computing resources.

 

Author Comment

by:ryank85
ID: 40558113
Yeah everything is the same on all machines, how can we reset the local word settings on the machines. I'm guessing creating a new local profile would of wiped these?
0
 

Author Comment

by:ryank85
ID: 40559476
Does anyone else have any ideas on this issue, it's driving me mad! :-)
0
 
LVL 48

Expert Comment

by:dbrunton
ID: 40560519
You said tables were thrown out of line.  Is this the only example of incompatibility?
0
 

Accepted Solution

by:
ryank85 earned 0 total points
ID: 40584417
Solution found. This issue was down to the main font not being installed on the other machines.

We installed the font on the other machines and everything worked fine.

Thanks
R
0
 

Author Closing Comment

by:ryank85
ID: 40595394
Solution found by us.
0

Featured Post

Ransomware: The New Cyber Threat & How to Stop It

This infographic explains ransomware, type of malware that blocks access to your files or your systems and holds them hostage until a ransom is paid. It also examines the different types of ransomware and explains what you can do to thwart this sinister online threat.  

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

This article will show you how to use shortcut menus in the Access run-time environment.
When you start your Windows 10 PC and got an "Operating system not found" error or just saw  "Auto repair for startup" or a blinking cursor with black screen. A loop for Auto repair will start but fix nothing.  You will be panic as there are no backā€¦
This video shows where to find templates, what they are used for, and how to create and save a custom template using Microsoft Word.
This Micro Tutorial well show you how to find and replace special characters in Microsoft Word. This is similar to carriage returns to convert columns of values from Microsoft Excel into comma separated lists.

820 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question