Blackberry 10.2.4 - device not recevie email

HI All

we have an issue where a handful of devices on 1 exchange server mail domain are not receiving emails. When I resend the IT Policy, the issue is resolved but only for a few days and it starts happening again. It does not affect users that are on the same BES and exchange but have a different domain email... not sure if that has something to do with it. EG mail.fake.com. is working but mail.fakedomain.com is not. But that it the only difference I can see between users that do and don't have this problem.
TBG_AdminAsked:
Who is Participating?
 
Simon Butler (Sembee)ConsultantCommented:
I had the same problem on my own BES for months. Never got to the root of the problem.
Upgraded to BES 12 and the issue went away.

The different domain shouldn't have anything to do with it, because the Blackberry device doesn't use Autodiscover for the connection information.

Did you EZPASS your licences last year? If so I would upgrade to BES 12, it is a much better product.

Simon.
0
 
TBG_AdminAuthor Commented:
Hi

yes we are eligible to upgrade but it is very frustrating.

Thanks for the input though
0
 
Simon Butler (Sembee)ConsultantCommented:
The migration is very easy - I have migrated three sites, including one with over 100 devices and each one took less than two hours.

Simon.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.