esxi 5.5 host keeps getting red alert for HA

I have 3 host in esxi 5.5 host and each time I remove and then enable the HA again, one of the host keeps getting the alarm saying vSphere HA Host Status.
Which had a red alert. I have tried redoing the HA but it keeps coming back.
LVL 1
vmichAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Andrew Hancock (VMware vExpert / EE MVE^2)VMware and Virtualization ConsultantCommented:
Have you updated to 5.5 U2 ? and all the latest patches.

can you screenshot the error and alert ?

and why, are you removing  them from the cluster ?
vmichAuthor Commented:
yes we are on 5.5 U2
vmichAuthor Commented:
it just seems like the one host is having an issue with the hA for some reason...
I was just redoing the HA to see if it cleared the issue..
Determine the Perfect Price for Your IT Services

Do you wonder if your IT business is truly profitable or if you should raise your prices? Learn how to calculate your overhead burden with our free interactive tool and use it to determine the right price for your IT services. Download your free eBook now!

Andrew Hancock (VMware vExpert / EE MVE^2)VMware and Virtualization ConsultantCommented:
you will need to look at the fault domain manager logs,

fdm.log and vmkernel.log
compdigit44Commented:
Even though you are getting an HA error is HA working on this HA? I am wondering if the error could be a false positive.
vmichAuthor Commented:
No I found the issue..
There were two nics for the mgmt and one of them was on the wrong vlan and thus causing the lack of communication between the host..
Once i changed the connection to the correct vlan, all was good.

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
vmichAuthor Commented:
wrong vlan on connection
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
VMware

From novice to tech pro — start learning today.