• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 108
  • Last Modified:

Expression Engine Carthrob

I have a site built on Expression Engine and have cartthrob Subscriptions.  I have added a price modifier but when I add to cart the price of the price modifier is not added to the subtotal.  Any Ideas?

{exp:channel:entries channel="subscriptions"}	
									{!-- specify the plan id to add the item to the cart --}
									{exp:cartthrob:add_to_cart_form 
										return="{local_template_group}/view_cart"
										subscription_plan_id="1"
										entry_id="{entry_id}"
										title="spoke insuracne"
										form_class="form-horizontal"
										no_tax="yes"
										no_shipping = "yes"
										allow_user_price="yes"
									}
									
									<input type="text" name="price"/>
										
									<br />
									
									    {exp:cartthrob:item_options entry_id="{entry_id}"}
							
									
										{first_name}
										{if first_row}
										<select name="item_options[first_name]">
										{/if}
												 <option {selected} value="{option_value}">{option_name} {if option_price_numeric >= 0} $ {price}{/if}</option>
										{if last_row}
										</select>
										{/if}
										{/first_name}
								
								
									 {/exp:cartthrob:item_options}	
										
									<div class="control-group">
										<div class="form-actions">
											<button type="submit" class="btn btn-primary"><i class="icon-ok-circle icon-white"></i>Add plan</button>
										</div>
									</div>

									{/exp:cartthrob:add_to_cart_form}
								
{/exp:channel:entries}

Open in new window

0
rgranlund
Asked:
rgranlund
1 Solution
 
Terry WoodsIT GuruCommented:
Have you included a $ character in your modifier value? Doing a web search for this issue, it looks like it shouldn't have one. Note that I haven't used Expression Engine though.
0
 
rgranlundAuthor Commented:
Yes, Please add the topics.  Also, I made sure about the $sign.  I have done about 8 hours of research before I even posted here.  It must something in the way I have my channels set up or something stupid.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: IP Lookup

Get more info about an IP address or domain name, such as organization, abuse contacts and geolocation.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now