• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 94
  • Last Modified:

Outlook 2010 auto-complete not working at all

Environment is Exchange 2010, clients are all non-caching.

I have a single user that gets nothing when typing a name in To: or CC:, etc. I've tested the user's mailbox on a test workstation and got the same result, which makes sense since auto-complete is now part of the user's mailbox, and no longer in a local cache.

How do I go about fixing this?

Thank you.
0
CUSD200
Asked:
CUSD200
  • 2
1 Solution
 
akbCommented:
Microsoft has a FixIt which may resolve this problem for you. see the following link:
http://support.microsoft.com/kb/2682333
0
 
CUSD200Author Commented:
Thanks for the suggestion, but that FixIt implies the cache file is stored locally, which it no longer is. See this thread:

http://community.spiceworks.com/how_to/57919-easy-way-to-re-populate-outlook-2010-autocomplete

I could not find a way to fix the cache, so I ended up clearing it, after which it worked properly. It was, of course, empty, but was working properly.
0
 
CUSD200Author Commented:
Clearing the cache fixed the issue. I would love to know if there is a way to actually "fix" a corrupted auto-complete cace, now that it is part of the user's mailbox.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Get expert help—faster!

Need expert help—fast? Use the Help Bell for personalized assistance getting answers to your important questions.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now