We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

Exchange 2010 to 2013 migration wizard not working

jeffersonnunn
on
90 Views
Last Modified: 2015-03-01
In the EAC I can go to migration, click add, pick the mailbox, pick the database and go through the entire wizard without an issue. Initially, it shows under Total the one mailbox that I have selected as a test.

However, after the "Syncing" process, it changes status to completed with Total, Synced, Finalized and Failed all listing 0.

I have stopped and restarted the Mailbox Replication service and search indexer and even rebooted the server several times and it is still doing this. I have checked the event logs and there is nothing in there that shows why it would be doing this.
Comment
Watch Question
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 1 Comment.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE