Kerberos Error showing in Exchange server 2013

Dear Experts,

Whenever i login to my exchange 2013 server i am seeing the below error window.

Starting a command on the remote server failed with the following error message: Error occurred during the kerberos response
[Server =...     Timestamp = 35/2015 03:02:23]
For more information, see the about_remote_troubleshooting Help Topic
Raneesh AIT EngineerAsked:
Who is Participating?
 
David Paris VicenteSystems and Comunications  Administrator Commented:
Thanks for the feedback.

Can you try to restart the IIS? (iisreset or iisreset /force)


Let us know if helped if not you have to check your Winrm.
Open a cmd and WinRM QuickConfig

Answer "y" or yes to all prompts and wait for this command to end with a positive result.

Then check if these 3 services are running:

IIS Admin Service
Windows Remote Management (WS-Management)
World Wide Web Publishing Service

Hope it helps.

D.
0
 
David Paris VicenteSystems and Comunications  Administrator Commented:
Hi raneeshkalam,

And if you try through EMS?
0
 
Raneesh AIT EngineerAuthor Commented:
Hi David,

Yes i a can access EMS and do commands.
0
 
Raneesh AIT EngineerAuthor Commented:
Thanks David
I have restarted IIS and i am not getting any error message now. I will check if error comes again i will check the winrm.

The 3 service are running .
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.