xenapp 7.6 app doesn't start

Hi I did install a new xenapp 7.6 farm only with 2 servers ,also did publish one app called wordpad and is working when I start the application it starst only on server 1 ,I'm not able to get this to start on server 2 and I did add server 2 in the delivery group ,Please find attached screenshots from Director.

Please help me.
Director-messages.docx
Dirkie LaubscherNetwork adminAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Carl WebsterCitrix Technology Professional - FellowCommented:
XenApp 7.6 doesn't allow you to configure load balancing using the GUI, you must use PowerShell.  My friend and fellow CTP Neil Spellings has written an article on how to get this done.

http://neil.spellings.net/2014/04/25/first-look-xenapp-xendesktop-7-5-part-seven-load-balancing-changes/
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Citrix

From novice to tech pro — start learning today.